Jurist för familjerätt i Solna


Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med familjerätt.

Kontakta oss Läs mer

På Arenastadens Advokatfirma har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare.  Arenastadens Advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Söker du jurist för familjerättsfrågor i Solna?

Familjerättsfrågor kan många gånger vara komplicerade och mycket känsliga. Därför kan vi hjälpa er med frågor som rör ekonomi, vårdnad och umgänge. Det är viktigt med en advokat som är både skicklig och professionell. Ett av våra specialistområden är just familjerätt och därför kan vi bistå er juridiskt utifrån era behov och önskemål. Vi hjälper er helt enkelt att utreda era möjligheter och förutsättningar för hur vi tillsammans går vidare i processen.

Det finns många delar som går in under familjerätt. Vi hjälper dig i mål om vårdnadstvist, äktenskapsskillnad, vårdnad av barn och upprättar äktenskapsförord, testamenten, samboavtal och andra familjerättsliga avtal och dokument.

Om du söker en jurist för familjerätt i Solna så är vi stolta över att kunna erbjuda dig våra tjänster av högsta kvalitet och tillvarata dina rättigheter och intressen.

Din jurist för familjerätt i Solna och Stockholm

Arenastadens Advokatfirma i Solna är en advokat med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vi finns här för kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med familjerätt. Arenastadens Advokatfirma i Solna finns här för er.